28 Вересня, 2021

Владислав Кулач розповів про ситуацію з фінансами в Ворсклі та підготовку до сезону в складі Динамо

1 min read
Владислав Кулач, що знаходиться на перегляді в Динамо, розповів про підготовку до сезону в складі киян.
Владислав Кулач

Нападаючий Владислав Кулач, що знаходиться на перегляді в Динамо, розповів про підготовку до сезону в складі киян.

Також кращий бомбардир минулого сезону Favbet Ліги прокоментував ситуацію з фінансами в своєму попередньому клубі – Ворсклі.

«В принципі, все добре. Може, не всі мене там зрозуміли, але футбольні люди точно зрозуміють. Я не думаю, що в Україні є багато гравців, які відмовляться від можливості закріпитися в такому клубі, як Динамо. Вважаю, що це крок вперед», – сказав Кулач.

«Я вдячний Ворсклі за все, що вона для мене зробила. Мене тут двічі добре прийняли. Ми посідали третє місце в УПЛ, виступали в груповому раунді Ліги Європи, виходили в фінал Кубка України. Полтава стала для мене другою домівкою. Я завжди буду підтримувати Ворсклу».

«У мене була зарплата близько 15 тисяч євро? Це смішно. У Ворсклі немає таких умов уже майже 10 років. У Полтаві у мене була звичайна, середня зарплата, і керівники клубу це можуть підтвердити».

«Пишуть, що у мене було 20 переходів в кар’єрі. Так я б їм порадив купити калькулятор. Можу подарувати. Але справа навіть не в цьому. Як можна говорити, що я вибрав не футбол? Можливий перехід в Динамо – це не футбол? Тисячі вітчизняних гравців мріють потрапити в цей клуб, живуть такою метою, а той, хто цього не розуміє, мабуть, вибрав, швидше за все, не ту професію і не знає, що таке крок вперед».

«Невелика заборгованість є, але я впевнений, що керівництво вирішить це питання найближчим часом. В останній сезон проблем не було, але під час карантину були невеликі затримки. Все це дрібниці».

В кінці червня Кулач покинув Ворсклу в статусі вільного агента і відправився з Динамо на тренувальний збір до Швейцарії.

В рамках першого збору Динамо проведе ще два спаринги. Сьогодні команда Мірчі Луческу зіграє з французьким Дівоні, в середу – зі швейцарським Люцерном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *